Over ons Team

PeriDesign by Periglass

Cees, Verwijmeren, Owner

Cees 
Verwijmeren

Owner 

We zijn meer dan een groepje professionals. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken. De baan op is wat ik graag doe. Nieuwe klanten maken en bekende klanten onderhouden. Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen.  Ik heb het jaren met mijn vrouw alleen kunnen doen. Dit gaat nu niet meer en ben daarom ook trots dat mijn dochter en schoonzoon het team zijn komen versterken. 

Waarin wij het verschil maken als groothandel in woondecoraties?
We zijn meer dan een team we zijn familie. Daar ben ik zeer trots op. Wij staan klaar om het u als klant zo prettig mogelijk te maken. 
 


Hettie, verwijmeren, owner

Hettie Verwijmeren 

Owner


In 1994 ben ik samen met Cees dit avontuur aangegaan. Spannend was het zeker door de jaren heen. Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf zijn ook wij de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zouden we daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat we op deze reis ontzettend veel hebben geleerd en onze klanten profiteren van die jarenlange ervaring.
Waarin wij het verschil maken als groothandel in woondecoraties?
We hebben de kennis in pacht met onze jaren ervaring. 


Sandra, Meegdes, Verwijmeren, Business, assistent

Sandra Meegdes - Verwijmeren

Business Assistent

Sinds 2016 ben ik officieel komen werken bij PeriDesign. Maar eigenlijk deed ik dat mijn hele leven al. Als dochter heb ik vaak geholpen in het warehouse of op beurzen. Het leuke ervan nu is dat je taken pakket heel breed is. Dat is maar goed ook! Ik ben voornamelijk bezig met het automatiseren en innoveren.
Daarnaast doen we het wel echt samen. De kers op de taart is voor  mij de beurzen. Ik geniet van het contact met onze klanten. Wij houden altijd rekening met de persoonlijk wensen van de klant.
Waarin wij het verschil maken als groothandel in woondecoraties?
Door de lijn producten die we selectief samenstellen. 4 termen die we daarin altijd toepassen;  Exclusive, Handmade, Luxury, Original  


Maikel, van der westen, Logistic, Manager

Maikel van der Westen

Logistic Manager

Sinds 2019 ben ik om de hoek komen kijken. Wat vaak niet gezien wordt is dat het werk niet stopt na het binnenkomen van een bestelling. Voordat de bestelling bij u als klant terecht komt vindt er een heel logistiek proces plaats. Dit proces neem ik voor mijn rekening.
Waarin wij het verschil maken als groothandel in woondecoraties?
De producten zijn exclusief en veilig. Wij denken vanuit de klant. Het mag de klant aan niets ontbreken.